Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“.

Karoliai  Yra 116 prekės(-ių).

Gausiame vėrinių asortimente išsirinks net išrankiausias... Smulkių gintarėlių vėriniai patiks mėgstantiems paprastumą, gelsvo, skaidraus gintaro vėriniai sušildys ieškančius šilumos, prabangos mėgėjai atras deimantinio šlifavimo gintarą, o žaismingi spalvingi karoliai suteiks optimizmo...

Geltonos spalvos natūralaus gintaro karoliai "Spindulys" pagaminti iš ovalių, taisyklingos formos, į apačią didėjančių karoliukų. Šis vėrinys - ryškus, išskirtinis, papildantis bet kokį įvaizdį.
Prekyboje
598,00 €
Įvairiaspalviai, ramių, gamtos atspalvių gintaro karoliai, tinkami jam ir jai. Nuostabios gintaro spalvos, tarsi ryte bundanti gamta, kalnuose.
Yra prekyboje
57,00 €
Cilindro formos, minimaliai šlifuoti gintaro gabalėliai suverti į karolius su magnetiniu užsegimu. Tinkami tiek vyrams tiek moterims.
Yra prekyboje
84,00 €
Išskirtinis, rusvai - žalsvo gintaro vėrinys. Prabangus, klasikinis Baltijos gintaro vėrinys, žavintis gintaro spindesiu ir unikaliu grožiu.
Yra prekyboje
198,00 €
Prabangus konjakinio gintaro vėrinys tiks pasipuošti įvairiomis progomis. Žavės jus savo šiluma ir natūraliu grožiu.
Prekyboje
338,00 €
Natūralaus, juodai - geltono gintaro vėrinys, suvertas iš nepoliruotų Baltijos gintaro gabalėlių.
Prekyboje
355,00 €
Gintaro vėrinys, suvertas iš samanų žalsvumo gintaro gabalėlių. Klasikinis, ovalių gintaro gabalėlių vėrinys - patogus ir elegantiškas.
Prekyboje
140,00 €
Skaidraus, permatomo, Baltijos gintaro karoliai. Džiugins ir ragins pasipuošti kiekvieną dieną ir ypatingomis progomis.
Prekyboje
148,00 €
Rodoma 109 - 116 iš 116 prekių