Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“.

Kaklo papuošalai [4970]  Yra 50 prekės(-ių).

Elegantiškas odinis, rudos spalvos, koljė su baltu Baltijos jūros gintaru. Pasipuoškite šiuo kruopštaus rankų darbo papuošalu ir džiuginkite visus savo grožiu.
Prekyboje
124,00 €
Juodas odinis koljė su geltonos spalvos gintaru apsuptas dailia rauktos odos kompozicija. Tarsi sakų lašelis susiformavęs ant pušies kamieno.
Prekyboje
138,00 €
Elegantiškas juodos odos koljė su baltu Baltijos jūros gintaru. gintaras apsuptas dailia, kruopštaus rankų darbo, odine kompozicija.
Prekyboje
190,00 €
Elegantiškas rudos odos koljė su geltonos spalvos gintaru. Gintaras apsuptas rudos rauktos odos kompozicija primenančia pušies kamieną. Pasipuoškite ir priartėkite prie gamtos.
Prekyboje
160,00 €
Elegantiškas, kruopštaus rankų darbo, koljė su geltonos spalvos gintaru. Gintaras apvestas šviesiai rudos spalvos apvadu ir apsuptas rauktos odos kompozicija.
Prekyboje
155,00 €
Sidabrinis koljė su žėrinčiu žalios spalvos gintaru ir augalinių motyvų sidabro detalėmis.
Prekyboje
52,00 €
Šlifuoto gintaro vėrinys su geltonos, juodos, rudos ir baltos spalvų gintaro karoliukais. Jaukus gintarinis vėrinys pasiruošęs jus šildyti savo sveikatinamosiomis galiomis.
Prekyboje
118,00 €
Išskirtinis, profesionalaus rankų darbo, mėlynos odos koljė su konjako spalvos gintaru. Gintaras kruopščiai apvestas apvadu ir apsuptas dailios rauktos mėlynos odos kompozicija. Papuošalo spalvos žaismingos, ryškios, nuotaikingos, todėl pasipuošę juo spinduliuosite tik gera energija.
Prekyboje
190,00 €
Išskirtinis rankų darbo rudos (varinės) spalvos odos koljė su baltuoju gintaru. Gintaras kruopščiai apvestas apvadu ir apsuptas dailios rauktos odos kompozicija. Šis papuošalas unikalus sodria odos spalva, spinduliuojantis šiluma bei gera energija, kurią pastebės aplinkiniai.
Prekyboje
160,00 €
Profesionalaus rankų darbo šviesiai rudos odos koljė su baltuoju gintaru, kitaip dar vadinamu Lietuvos auksu. Gintaras kruopščiai apvestas apvadu ir apsuptas dailios rauktos odos kompozicija. Papuošalas šiltų, švelnių spalvų, romantiškos nuotaikos, tačiau tuo pačiu ir išsiskiriantis, traukiantis akį.
Prekyboje
174,00 €
Įvairiaspalviai, ramių, gamtos atspalvių gintaro karoliai, tinkami jam ir jai. Nuostabios gintaro spalvos, tarsi ryte bundanti gamta, kalnuose.
Yra prekyboje
57,00 €
Sodrios vyšninės spalvos gintaro kolje su išgraviruotomis rožėmis.
Yra prekyboje
131,00 €
Įvairių spalvų gintaro koljė. Margas ir mielas, tarsi ledinukai iš vaikystės prisiminimų.
Yra prekyboje
85,00 €
Matinio balto, konjakinio, citrininio ir vyšninio gintaro koljė. Rankų darbo.
Yra prekyboje
132,00 €
Rodoma 37 - 50 iš 50 prekių