Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“.

Kaklo papuošalai  Yra 88 prekės(-ių).

Išskirtiniai, natūralių gintaro gabalėlių ir lino gijų karoliai - tarsi gintarai pabirę smėlio kopomis. Lengvas, dailus vėrinys, kuris ypač tiks karštą vasaros dieną prie natūralaus šilko ar lino. Vėrinio pabaiga puošta juodo gintaro gabalėliu.
Prekyboje
24,00 €
Natūralių, geltono bei balto gintaro gabalėlių karoliai. Tradiciniai karoliai, kuriuos nuo senų laikų lietuviai nešioja, norėdami apsisaugoti ir sukaupti saulės energiją.
Prekyboje
17,00 €
Skaidraus gintaro karoliai - derintas sodrios spalvos rudas ir skaistus geltonas gintaras.
Prekyboje
23,00 €
Ramybės oazė. Žemės spalvų gintarinis vėrinys, spinduliuojantis šiluma ir ramybe. Minimaliai liestas žmogaus rankų - iš tokių gintarų, kokius tau dovanoja jūra.
Prekyboje
22,00 €
Įvairiaspalvio gintaro vėrinys. Suvertas iš švelniai Baltijos jūros bangų nugludintų, saulės ir jūros energiją sukaupusių gintaro gabalėlių.
Prekyboje
17,00 €
Sidabrinis kolje su žalio gintaro kaspinėliu. 
Yra prekyboje
49,00 €
Rankomis pintas vėrinys. Citrininio, konjakinio, vyšninio atspalvių gintarėliai, tobulai surikiuoti ir apipinti. Tai vienas perkamiausių ir mėgiamiausių mūsų dirbinių. Spalvų išdėstymas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukose.
Prekyboje
18,00 €
Akcija
Argentina - tango gimtinė, kaip ir šokis, yra žavi, karšta,  gundanti ir nuolat bruzdanti. Toks ir šis gintaro vėrinys, išsaugojęs Baltijos gintaro šilumą ir grožį.
Prekyboje
36,80 € 46,00 € -20%
Skaidraus, konjako spalvos gintaro vėrinys.
Prekyboje
32,00 €
Natūralaus Baltijos gintaro vėrinys su palikta žieve. Karamelės spalvos gintarėliai minimaliai apdirbti ir suverti ant šilkinio siūlo. Paprasti, sveikatinantys karoliai, kiekvienai dienai. Puikiai tiks vertinantiems natūralumą ir paprastumą.
Prekyboje
8,00 €
Sidabrinis pakabukas - dramblys - su žaliuoju gintaru.
Prekyboje
19,00 €
Tamsiai rudos spalvos odos kaklo papuošalas su skaidriu, šviesios ir tamsios konjakinės spalvos gintaru. Koljė dekoruotas balintos kavos spalvos odos juostele. Harmonija spinduliuojantis originalus papuošalas, į kurį ne tik norisi žiūrėti, bet ir jį dėvėti.
Prekyboje
38,00 €
Įvairiaspalvio gintaro vėrinys.
Prekyboje
21,00 €
Juodos spalvos odinis koljė su glotniai nupoliruotu, iškiliu, skaidriu geltono, konjakinio atspalvio gintaru.
Prekyboje
38,00 €
Rankų darbo kaklo vėrinys "Vanilė", suvertas iš neįprastos formos baltojo gintaro gabalėlių, suteiks prabangos įspūdį, trauks praeivių žvilgsnius. Gintaro gabalėliai kruopščiai nugludinti bei suderinti vienas su kitu.
Prekyboje
106,00 €
Akcija
Įvairiaspalviai, skaidrūs trikampio formos gintaro karoliai. Unikalaus dizaino, tarsi tolimosios Egipto piramidės.
Yra prekyboje
54,00 €
Rankų darbo koljė "Vanilė", suvertas iš pjautinių baltojo gintaro gabalėlių, suteiks prabangos įspūdį, trauks praeivių žvilgsnius. Gintaro gabalėliai kruopščiai nugludinti, suderinti vienas su kitu. Atskirti citrininio gintaro intarpais.
Yra prekyboje
191,00 €
Dailus, žaliojo gintaro koljė su citrininės spalvos, permatomais gintariniais intarpais.
Yra prekyboje
126,00 €
Sodrios vyšninės spalvos gintaro koljė su citrininio gintaro intarpais.
Sumažinta kaina
Yra prekyboje
80,00 € 105,00 €
Rudos, balintos kavos spalvos odos koljė su glotniai nupoliruotu, iškiliu, skaidriu konjakinio atspalvio gintaru. Kolje dydis reguliuojamas.
Yra prekyboje
38,00 €
Ovalūs vyšninio gintaro karoliai. Dailus, natūralaus gintaro dirbinys, turintis išskirtinę vertę.
Prekyboje
133,00 €
Nuotaikingas ir elegantiškas, įvairiaspalvio Baltijos gintaro vėrinys. Kruopštus, lietuvių gintaro meistro rankų darbas.
Prekyboje
94,00 €
Akcija
Neįprastas koljė - lakios juvelyro fantazijos rezultatas. Originalus šviesios karamelės spalvos ir tamsaus rudo atspalvio gintaras, įrėmintas sidabriniuose rėmeliuose.
Prekyboje
318,40 € 398,00 € -20%
Deimantinio šlifavimo vėrinys, suvertas iš konjakinio gintaro gabalėlių.
Prekyboje
278,00 €
Akcija
Nepaprastai gražaus, baltojo gintaro grynuoliai, atskirti sidabro plokštelėmis ir subtiliai įterptais barokinio konjakinio gintaro intarpais. Tarsi tyros ramios mintys, retkarčiais pertraukiamos tyloje nuskambančiu krištoliniu vaiko juoku.
Prekyboje
384,00 € 480,00 € -20%
Sidabo koljė su konjakiniu gintaru.
Prekyboje
57,00 €
Natūralaus margaspalvio gintaro vėrinys, pasižymintis sveikatinančiomis savybėmis.
Prekyboje
15,00 €
Citrininės ir konjakinės spalvos sluoksniuotų lapelių gintarinė gėlė. Ši gintaro koljė-gėlė turi dvi funkcijas, gali būti nešiojama kaip pakabukas arba segima kaip segė.
Prekyboje
83,00 €
Unikalaus dizaino kaklo papuošalas, stilizuotas gėlės žiedas, auksuotas žalvaris, oksiduotas titanas, sidabras.
Prekyboje
1 294,00 €
Tamsiai rudos spalvos odos kaklo papuošalas su konjakinės, rudos spalvos gintaru, kuriame žaižaruoja gintaro žvyneliai, lyg miško laumių išaustas raštas. Koljė dekoruotas balintos kavos spalvos odos juostele bei geltono gintaro gabalėliais.
Prekyboje
38,00 €
Baltos spalvos sluoksniuotų lapelių gintarinė gėlė. Ši gintaro koljė-gėlė turi dvi funkcijas, gali būti nešiojama kaip pakabukas arba segima kaip segė.
Prekyboje
120,00 €
Unikalaus dizaino gintaro - sidabro koljė.
Prekyboje
226,00 €
Akcija
Puošni koljė iš aukso, gintaro.
Prekyboje
552,00 € 690,00 € -20%
Akcija
Natūralaus šviesaus geltono gintaro karoliai moterims ar vyrams.
Prekyboje
74,40 € 93,00 € -20%
Įspūdinga, rankų darbo, gėlės žiedo formos, gintarinė koljė. Geltonos spalvos gintarinė gėlė. Ši gintaro koljė-gėlė turi dvi funkcijas, gali būti nešiojama kaip pakabukas arba koljė taip pat segima kaip segė.
Prekyboje
149,00 €
Kreminės ir rudos spalvos odos kaklo papuošalas, puoštas šokolado spalvos odos ornamentu ir vaiskiu, skysto medaus spalvos skaidriu gintaru.
Prekyboje
38,00 €
Rodoma 37 - 72 iš 88 prekių